Pískací potvůrky zabaví všechny členy rodiny. Hlavně ty chlupaté.

Možná si řada z vás láme hlavu nad tím, co jsou ty Pískací potvůrky? Tuto značku nově najdete na našem e-shopu, a můžete tak všechny chlupáče potěšit veselými hračkami na skotačení doma i venku. 

Pískací potvůrky jsou ryze českou značkou, která si zakládá na kvalitě, odolnosti, ruční a poctivé práci, která se na všech potvůrkách pozitivně podepisuje. I my jsme je vyzkoušeli, a věřte, že všichni chlupáči se na nich stali doslova závislými, čímž baví celou naši rodinu. 

V pestré nabídce VeterinarniKosmetika.cz najdete pískací potvůrky nejrozmanitějších druhů nejen ze zvířecí říše. Z podvodního světa se vaši čtyřnožci mohou těšit na mořské hvězdice či rejnoky, z létajících “objektů” například na sršně a vosy, sovy či netopýry, a z těch po zemi se pohybujících na hady, zajíce, ježky či myši. Do speciální kategorie můžeme zařadit plyšová pískací srdíčka evokující svátky zamilovaných nebo sněhuláky volající po zimním počasí.

 12481_hracka-pro-psy-rejnok-maxi-ostruzina-zelena-70-cm

Pro trhače a přetahovače 

Mezi všemi pískacími potvůrkami najdete však také nejrůznější přetahovadla, hračky s kožešinou nebo hračky pro trhače. Ať už si vyberete plyšové přetahovadlo, přetahovadlo s kožešinou, pružnou nebo dlouho rukojetí, věřte, že zajistí zábavu mazlíčkům i páníčkům. 

Pro psy trhače jsou připraveny odolní softshelloví rejnoci, kteří toho vydrží opravdu hodně. Díky dutým vláknům je velmi obtížné ho přeprat, a tak si s ním váš trhač užije mnoho a mnoho soubojů. 

 12139_fleecove-pretahovadlo-pro-psy-s-kralicinou-40-cm--ruzovo-fialova-

 

Praktické, a přesto roztomilé 

Pokud vlastníte pejska povalovače, tedy toho, který si rád okupuje váš gauč a rezolutně dává najevo, že jeho pohodlí je nade vše, tak vás také potěšíme. Luxusní plyšová deka pro psy je totiž dalším produktem z dílny Pískací potvůrky. Je úžasně měkká, ochrání gauč, autosedačky i koberec před nechtěnými chomáči chlupů. Vašemu pejskovi zas nabídne kvalitní odpočinek v teple, jelikož se pyšní i izolačními schopnostmi. Jako bonus můžete koupit deku se siluetou rasy. 

Pískací potvůrky myslí i na ty nejmenší. Pro štěňata nebo opravdu malé pejsky nachystali tvůrci plyšová srdíčka v rozměrech 7x9 cm a stejně jako všechny hračky, tak i tyto zaujmou pískátkem uvnitř. 

 

Oživte společné hry něčím novým, neotřelým, zábavným a dejte prostor všem Pískacím potvůrkám!