Odložená platba - Kupte zboží hned, plaťte později

 

Nakoupit zboží, ale zaplatit za něj třeba až 30 dní poté nebo si pak dokonce rozložit platbu do splátek? Nejedná se o žádnou sci-fi fantazii, nýbrž díky možnosti odložené platby jde o realitu, kterou navíc můžete využít i v rámci nákupu na našem e-shopu. Odložená platba vám totiž umožní zaplatit za objednávku v prodloužené lhůtě až po dobu několika dní po jejím převzetí. Konkrétně zásluhou této funkce lze peníze za nákup uhradit do 14 (Mall Pay) až 30 (PlatímPak) dní bez toho, aniž by vám za to byly účtovány poplatky. Jedná se tedy o v mnoha případech výhodnější alternativu ke kreditní kartě.

 

Jaké jsou výhody možnosti odložit si platbu na později? 


Výhody pro vás jakožto zákazníka jsou očividné - můžete si dovolit koupit zboží pro vaše čtyřnohé miláčky i v situaci, kdy zrovna nedisponujete dostatečným množstvím financí. Zkrátka uvědomujeme si, že zvířata v některých momentech nemohou čekat až vám dorazí výplata, a právě proto jsme do našeho internetového obchodu implementovali tuto oblíbenou a lidmi hojně využívanou funkci odložené platby.

Nesporným kladem odložených plateb je i skutečnost, že vám umožní si zboží nejdříve vyzkoušet a až poté za něj zaplatit. Není proto vůbec divu, že odložená platba je skvělým řešením například při nákupu vánočních dárků. Za dárky totiž zaplatíte až v momentě, kdy se na vlastní oči přesvědčíte, že obdarovanému udělaly radost a že mu plně vyhovují.

Aby toho nebylo málo, tak díky metodě PlatímPak získáte možnost platbu rozdělit do více splátek, což vám umožní si pořídit i dražší zboží na jehož jednorázový nákup byste momentálně neměli dostatek peněžních prostředků. Maximální částka takto na splátky odložené platby je 25 000 Kč.

 

Jak odložená platba funguje?


K odloženým platbám na našem e-shopu využíváme služeb platební brány ComGate. Co se týče samotného použití funkce odložené platby, tak to je vskutku jednoduché - stačí si pouze tuto možnost vybrat v seznamu platebních metod brány, případně rovnou v košíku, kde ji najdete pod názvem "Odložená platba". Z pohledu zákazníka je tedy využití této funkce bezproblémové - zkrátka nakupujete tak, jak jste zvyklí. Nemusíte se ničeho obávat.

Po zvolení možnosti odložené platby vám bude ještě následně doručen SMS kód na vámi zadané telefonní číslo (ověřte si tedy prosím jeho správnost, abyste předešli nedorozuměním), jež slouží k ověření identity. Na závěr už vám jen dorazí e-mail s informacemi, kam a do kdy máte odloženou platbu zaplatit. Toť vše.

Více informací včetně videí naleznete zde https://help.comgate.cz/docs/odlozena-platba