Dopřejte vašemu štěňátku prvotřídní péči i zázemí

 

Přibyl do vaší domácí smečky nový čtyřnohý mazlíček?

S péčí o štěňata se pojí především mimořádná prvotní péče a také důraz na kvalitní produkty. Minule jsme vám doporučili vhodnou kosmetiku, nyní se podíváme na příhodné česací nástroje, pelíšky a podložky.


Kartáčování je velmi důležitou součástí péče o psa a to bez ohledu na plemeno nebo délku jeho srsti. Pokud budete vašeho mazlíčka kartáčovat pravidelně, s příslušnou péčí a kvalitními kartáči, bude celoročním fešákem a omezíte tím i línání. Česacích nástrojů a hřebenů je na trhu spoustu, a tak jsme pro vás připravili ty, za které ve VeterinarniKosmetika.cz ručíme.

 

Péče o srst

Přímo pro štěňata doporučujeme Drátkový kartáč pro psy Ibanes, který je na koncích vybaven plastovými kuličkami, jež o srst vašeho nového přírůstku pečují citlivě a chrání kůži před poškrábáním.


Do procesu péče o psy můžete zahrnout také Kombinovaný vysoce kvalitní a multifunkční hřeben. Tento 19cm dlouhý hřeben se třícentimetrovými zuby použijte po drátkovém kartáči, ke kontrole, jestli není někde srst zacuchaná. Je vhodný nejen pro běžné česání, ale také pro zvedání srsti během stříhání.
 

Domácí pelíšky a příslušenství

Malé nehody jsou štěňátkům vlastní. Připravte se na ně s Absorpční podložkou německé výroby. Její hlavní výhodou je to, že je pratelná, nepromokavá a především pohlcuje většinu zápachu, který do sebe vstřebá a uzavře spolu s nežádoucími tekutinami. Tato podložka o rozměrech 75 x 100 cm pojme až 2300 ml na 1 m2. Lze ji prát na 95 stupňů. 


Určitě uděláte vše pro to, aby se u vás nové štěně zabydlelo co nejlépe. Představujeme vám Pohodlný MAXI pelíšek pro psy Vet Bedding, který je vhodný pro všechny věkové skupiny, a tak i pro ty novorozené. Tento anglický pelíšek s vysokým chlupem si zkrátka zamilujete nejen vy, ale právě i vaši malí mazlíčci, protože je známkou nejvyšší kvality. Vhodný je také pro štěňata, protože odvádí vlhkost, hřeje a má protiskluzovou spodní část.


Ani urostlejší psíci ale o pohodlí nepřijdou. Pelíšek o rozměrech 160x100 cm je dostatečně velký a také zabraňuje otlakům kloubů. Disponuje výbornými termoizolačními vlastnostmi, a také odvádí z těla vlhkost. 


A jaké jsou jeho další přednosti? Je antialergenní a lze jej přizpůsobit na požadovanou velikost bez následného třepení materiálu. Navíc jej můžete prát v pračce na 60 stupňů a je vhodný i do bubnové sušičky.