Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Olej podporující vláčnost a hydrataci pokožky. Ricinový olej je využíván již po tisíciletí. Je získáván ze semen skočce obecného. Ačkoli jsou semena jedovatá kvůli obsahu toxického ricinu, olej...
Olej podporující vláčnost a hydrataci pokožky. Ricinový olej je využíván již po tisíciletí. Je získáván ze semen skočce obecného. Ačkoli jsou semena jedovatá kvůli obsahu toxického ricinu, olej...
Rostlinný olej s širokým využitím, lisovaný za tepla. Slunečnicový olej je spolu s řepkovým nejčastěji používaným olejem v českých kuchyních. Je získáván lisováním ze slunečnicových semen. Složení...
Rostlinný olej s širokým využitím, lisovaný za studena. Slunečnicový olej je spolu s řepkovým nejčastěji používaným olejem v českých kuchyních. Je získáván lisováním ze slunečnicových semen....
Rostlinný olej s širokým využitím, lisovaný za tepla. Sója luštinatá je celosvětově rozšířená plodina, jedná se o luštěninu poskytující vyskový obsah bílkovin. Proto jsou sójové potraviny oblíbené...
Pro intenzivní regeneraci. Foraha, kamanu, domba, alexandrijský nebo indický vavřín, ati tree - pod všemi těmito názvy se skrývá kalaba obvejčitá (lat. Calophyllum inophyllum). Z jejích semen je...
Rostlinný olej s jemným oříškovým aromatem. Za studena lisovaný olej vhodny do salátů, na dochucení pomazánek, ale i masa. Je součástí tradiční marocké kuchyně. Získává se lisováním z plodů argánie...
Rostlinný tuk pro přípravu dezertů a provonění pokrmů. BAMBUCKÉ MÁSLO, máslo karité, shea butter, africké zlato či ženské zlato je získáváno z jader plodů máslovníku afrického, stejně jako...
Rostlinné kakaové máslo ve formě pelet. Kakaové máslo je získáváno zpracování kakaových bobů, plodů kakaovníku. V historii byly kakaové boby tak ceněné, že sloužily i jako platidlo. Původ má tato...
Olej s typickou sladkou kokosovou vůní a chutí. Kokosový olej je vhodný do teplé kuchyně - na smažení, vaření i pečení. Získává se z plodů kokosové palmy. Je oblíbený pro své typické nasládlé...
Delikátní olej s jemnou oříškovou chutí. Olej má příjemnou oříškovou vůni a chuť. Makadámie - rostlina, ze které pochází, má původ v Austrálii, kde je tradičně využívána. Jedná se o olej lisovaný...
Jemný rostlinný tuk s výbornou snášenlivostí na pokožce. Mangové máslo je získáváno lisováním pecek plodů mangovníku. I když historie jeho použití není tak dlouhá, jako třeba u kakového másla, jeho...