Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Olej s významným obsahem antioxidantů. Amarant (laskavec) je jednou z nejstarších kulturních plodin. Byl pěstován již původními obyvateli Jižní Ameriky, i proto je nazýván "zlato Inků". Poskytuje...
Hustší olej specifické příjemné chuti. Avokádový olej patří mezi oleje hustší konzistence, je zajímavý svou nazelenalou až zelenou barvou. Získává se z plodů hruškovce přelahodného. Podpoříte jím...
Za studena lisovaný rostlinný olej. Brutnák lékařský (lidově "chlupatá okurka") je významná bylina a kořenící rostlina. Keltové pokládali brutnák za prostředek vyvolávající u mužů i žen pocity...
Tekutý vosk udržující hydratovanou a vláčnou pokožku. Jojobový olej je získáván lisování plodů jojoby kalifornské za studena. Vzhledem k chemickému složení jojobový olej vlastně není olejem, ale...
Olej s obsahem esenciálních mastných kyselin pro studenou kuchyni. Za studena lisovaný olej používaný jako dietetikum pro přímou konzumaci, skvělý ve studené kuchyni do salátů nebo jako ochucovadlo...
Za tepla lisovaný olej mandlové chuti pro studenou i teplou kuchyni. Mandlovy olej je vhodny především pro přípravu salátů, dresinků a pro zjemnění jídel, za tepla lisovaný se hodí i pro tepelnou...
Netradiční olej kořeněné chuti. Černý kmín je rostlina využívaná na Blízkém východě po tisíciletí, již tenkrát byl ceněn pro celou řadu prospěšných účinků prakticky na celé tělo. V Egyptě byl...
Olej pro studenou kuchyni s obsahem přirozených antioxidantů. Označení andská růže je synonymem pro růži šípkovou. Šípky jsou známé svými prospěšnými vlastnostmi, jsou plné vitamínů, používají se...
Olej s významným obsahem vitamínů a lecitinů. Pšenice je celosvětově pěstovaná plodina s dlouhou historií. Víte, že je zdrojem i pro rostlinný olej vysoce ceněný v potravinářství i kosmetice?...
Za tepla lisovaný olej příjemné ořechové chuti. Olej získávaný lisováním vlašských ořechů za tepla je svou jemnou ořechovou chutí výtečnou volbou pro dochucení a zjemnění pokrmů, k přípravě salátů...
Za studena lisovaný olej ořechové chuti pro studenou kuchyni. Olej získávaný lisováním vlašských ořechů za studena je svou jemnou ořechovou chutí výtečnou volbou pro dochucení a zjemnění pokrmů, k...
Za studena lisovaný olej potravinářské kvality. Rakytník řešetlákový je listnatý trnitý keř známý svými malými oranžovými plody bohatými na vitamín C a další účinné složky. Určitě jste se s nimi...