Nature's Protection Poultry Healthy Skin & Coat 160g

79 Kč / ks
Většinou do týdne
Můžeme doručit do:
29.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pochoutky pro dospělé psy, pomáhají podporovat zdravou kůži a srst.

  • lososový olej stimuluje výrobu kolagenu, posiluje imunitu, udržuje zdraví kůže a srsti
  • zinek pomáhá udržovat normální funkci zraku, je nezbytný pro funkci všech tělních buněk, zvláště je důležitý pro imunitní systém
  • mellisa napomáhá snižovat stres a ú zkost domácího mazlíčka, zachovává normální činnost nervového systému

Složení:

drůbeží maso 30 % (sušené a jemně mleté), předželatinizovaný bramborový škrob, kukuřice, hydrolyzovaná péřová moučka, pivovarské kvasnice (5,4 %), sorbitol, glycerin, glukosový sirup, hrachová vláknina, lososový olej (2 %), dynamicky mikronizovaný klinoptilolit (1%).

Doplňkové látky/1 kg:

nutriční d.l.: vitamín D3 (3a671) - 231 MJ, vitamín E (3a700) - 82 mg, biotin (3a880) - 0,7 mg, síran zinečnatý monohydrát (3b605) - 17,7 mg (zinek 6,46 mg). Technologické d.l.: antioxidanty, konzervanty. Senzorické d.l.: zchutňující látky: extrakt z listů meduňky (Melissa officinalis) 5  g. Zootechnické d.l.: stabilizátory střevní fló ry: Bacillus subtilis DSM 15544 (4b1820) - 1× 1010 CFU.

Analytické složky:

hrubý protein 26 %, hrubá vláknina 0,6 %, hrubý tuk 5,7 %, hrubý popel 5,5 %, škrob 9,5 %, vlhkost 20 %, draslík 0,4 %, glycerol 3,7 %, celkové cukry 4,5 %, omega-3 mastné kyseliny 0,3 %, omega-6 mastné kyseliny 0,7 %.

Krmný návod:

Doporučené denní dávky se mohou měnit v závislosti na vnější teplotě, temperamentu, aktivitě a životním stylu psa. Čistá, čerstvá pitná voda musí být neustále k dispozici.

Doporučené dávkování:

Hmotnost psa (kg) Den / kusy
1 - 5 1
5 - 10 1 - 2
10 - 15 2 - 3
15 - 20 3 - 4
20 - 30 4 - 6
30 - 40 6 - 7

Skladujte na chladném a suchém místě - teplota by neměla překročit +25 ° C.
Vyrobeno v Evropské Unii.
Minimální trvanlivost do, číslo šarže, hmotnost: viz obal.

- TOTO ZBOŽÍ NELZE EXPEDOVAT MIMO ČR!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: