Zlepšete život svým královnám a králům. Značka Uah Pet myslí na všechny kočky a kocoury

Kočka není pes, to je jasné! A také vyžaduje jinou péči, jiné pomůcky pro život, jiné krmení. Jsme proto rádi, že vám můžeme představit značku UahPet, která se zaměřuje jen a pouze na všechny hravé, klidné, vznešené, venkovské, tulivé i naježené kočky! Podívejte se na to, čím můžete zlepšit jejich zdraví, pohodlí a radost v běžných dnech. 

 

Speciální kartáče pro krásu i hru

Jak jí ozdravit a vytunit srst třeba na výstavu? Vsadit můžete na elektrický kartáč, který má praktický zásobník na šampon a také ergonomickou rukojeť pro snadné držení. 

Nástěnný masážní kartáč předčí všechny vaše dosavadní chovatelské potřeby. Nejen, že je interaktivní hračkou pro kočky všech plemen a velikostí, ale obsahuje také šantu kočičí, která podmaňuje smysly a vybízí k vzájemné hře. 

 

Čistá voda po celý den s fontánami UahPet

Bezdrátová fontána na vodu Smart Cat usnadní život vám i vašim kočičkám. Čtyřnožci i dvounožci jistě ocení nehlučný chod a prvotřídní šestivrstvou filtraci.

A co teprve nerezová SMART bezdrátová fontána? Samozřejmostí je zajištění nepřetržitého přísunu čisté vody, ale také materiál z nerezové oceli, který je odolný proti poškrábání. A to kočky tuze rády! Tato fontána je skutečně SMART! Je vybavena senzorem, který dokáže detekovat pohyb kočky a spustí se tak automaticky. V druhém případě, kdy zapnete režim časovač, nabídne čerstvou vodu každých 15 minut. 

 

Prostřeno a čisto!

Značka UahPet myslí opravdu na všechny aspekty kočičího života. Dokazuje to například vyvýšená miska. Je navržena tak, aby se uvolnilo napětí v krku a váš mazlík si tak nenamáhal krční páteř. Navíc miska předchází únavě jazýčku při krmení. 

Další z vychytávek je odstraňovač zápachu Smart Pet, který díky chytrým senzorům zachytí a odstraní až 99 % zápachu. Věřte, že přijde vhod ve všech uzavřených prostorách. 

Prohlédněte si výhody všech produktů přímo zde na e-shopu a udělejte své číče radost ještě dnes!