Příběh za značkou Hyponic, a jak pomáhá našim mazlíčkům

PGACR WORKSHOP VŠECH PLEMEN (7)

Hyponic není jen další značkou v sekci Péče o domácí mazlíčky. Je synonymem příběhu lásky, odhodlání a závazku k bezpečnému složení. Vznik značky započal u rodinného pejska jménem Woongja, který trpěl kožními problémy, jež vyústily v rakovinu kůže. Pátrání po příčině odhalilo, že viníkem byly toxické složky v běžném šamponu pro psy.

Páníček pan Kang věnoval výzkumu a vývoji hypoalergenních přípravků mnoho let, a podařilo se! Přípravky Hyponic obsahují jen ty nejkvalitnější ingredience, které mazlíčkům poskytují tu nejlepší možnou péči. Důkazem může být také to, že Hyponic byla v roce 2020 označena za nejlepší korejskou značku.

Výhody značky Hyponic 

  • ověřené a transparentní složení napříč produkty
  • bez alkoholu a parfemace 
  • bez povrchově aktivních látek
  • potvrzené testy na netoxičnost či podráždění kůže
  • vynikající ocenění v soutěži Dermatest

AxSbcMFRKo20230310110554_1200

A jaké kategorie najdete u nás na e-shopu?

V e-shopové sekci Hyponic najdete šampony, rozčesávací sprej, produkty přímo pro výstavní pejsky i protřelé groomery, vůně, udržovací přípravky, peelingový prášek a mnoho dalšího. Pojďme si představit konkrétní “menu” některých z hvězdných produktů.

Rozčesávač pro psy a kočky: Cypřišek, mateří kašička, kořen ženšenu

Usnadňuje jemné rozčesávání, dodává srsti lesk a hedvábnost, má výrazné antiseptické vlastnosti, obnovuje poškozenou srst, zlepšuje její strukturu.

Hluboce čistící a objemový šampon pro psy: Frézie, levandule, heřmánek, šípek, olivový a arganový olej

Vyvinut pro profesionální použití, tedy převážně pro groomery. Odstraňuje skvrny a rozjasňuje bílou srst. Poradí si se znečištěním, obnovou kůže i s tvorbou působivého objemu.

Suchý šampon pro psy a kočky: List monarda, frézie, rozmarýn, puškvorec, ženšen

Pěnový šampon bez oplachování k rychlému čištění srsti mazlíčků. Antibakteriální, antiseptický, protizánětlivý. Chlupy zbaví veškeré špíny a královsky se postará o pokožku.

 

Další produkty, například čističe uší nebo očního okolí, peelingy, vůně a příslušenství najdete nově v kategorii značky Hyponic.