Zdraví na prvním místě! České veterinární přípravky SkinPET pečují o kočky i psy.

Řada veterinárních přípravků SkinPET pečuje o zdraví našich domácích mazlíčků. Díky prémiovému složení pomáhá kosmetika v preventivní i urgentní péči, a v případě menších zranění nebo zdravotních potíží eliminuje nutné návštěvy veteriny. Její účinky uvítáte také v období rekonvalescence. Pro kočky a psy není agresivní, protože je bez parfemace.

 

Čtyři důvody, proč vsadit na SkinPET

Vyrobeno v České republice

Prémiová veterinární péče SkinPET vznikla v rodinné firmě, která se může pyšnit již 20letou tradicí. Na vývoji přípravků se podílel okruh zkušených veterinářů. 

Ekologická výroba 

Výjimečnost řady spočívá v unikátním složení a obsahu účinných látek, a to zcela bez parfemace a pěnivých složek. Můžete tak zůstat zcela v klidu, pokud si váš mazlíček postižené místo olízne, jemná vůně green tea zas nebude agresivní pro žádný čenich. 

Péče v pohodlí domova

Spoustu méně závažných zranění a zdravotních potíží zvládnete s produkty SkinPET ošetřit sami doma. Bez nutnosti náročných a nákladných návštěv veterináře, které vás i vaše čtyřnohé kamarády obvykle stresují. Mnoha zdravotním potížím můžete také předejít preventivní a pravidelnou péči.

Čistý a zdravý domov

Cílem značky je podpořit čisté a spokojené soužití nás dvounožců s chlupatými miláčky. Ty postihují různé bakterie, mikroby, plísně a paraziti, kteří představují potenciální riziko pro lidský organismus. A právě i díky produktům SkinPET udržíte domov bezpečný, čistý a především zdravý. 


Pojďme si představit produkty, které pomohou všem psím i kočičím kamarádům, a to i v případě hojení a ošetření ran.

.

Antiseptické šampony 

Antiseptický šampon SkinPET Chlorhex Shampoo 0,5% poslouží jako první pomoc, pokud vašeho čtyřnohého kamaráda trápí svědění, podráždění a jiné kožní problémy. Je bez přidaných silných a nepřirozených parfemací a dalších rizikových látek.

Šampon SkinPET Chlorhex Shampoo 4% zas brání průniku patogenních organismů a vzniku infekce po operacích, úrazech nebo při infekcích kůže a jiných kožních potížích. Šampon šetrně čistí, eliminuje zápach a navrací srsti přirozený lesk.

 

Čištění očí a uší 

Trápí vašeho mazlíčka záněty očí a uší? Vsaďte na antiseptické roztoky a gely. 

Antiseptický roztok na čištění uší obsahuje látky, které usmrcují mikroorganismy způsobující zánět. Přispívá k prevenci vzniku zánětů vnějšího ucha. Alternativou může být také antiseptický gel, který je první pomocí při většině akutních zánětů uší nebo poranění v oblasti ucha, a to i v domácím prostředí.

K výplachu podrážděných, svědivých či suchých očí a k čištění očního okolí slouží výplach SkinPET Ophtal. Zklidňuje, hydratuje a mírní potíže suchého oka. Neobsahuje alkohol, steroidy ani antibiotika, a proto je vhodný ke každodennímu použití.

 

Ošetření a hojení ran 

Pro ošetření pooperačních ran, popálenin a nehojících se zranění vyhledejte SkinPET Hydro Gel. Urychluje hojení, zabraňuje dalším komplikacím. Brání rozvoji infekce. Vhodný k ošetření vředů, prasklin, trhlin, pooperačních ran a popálenin. Od podráždění kůže, zánětů a alergií zas pomůže SkinPET Chlorhex Gel 2%. Mějte jej ve své domácí lékárničce a buďte připraveni poskytnout vašemu mazlíčkovi první pomoc a úlevu.

Pro ošetření poranění kůže a sliznic sáhněte po SkinPET Super Hydro Gelu. Podporuje rychlejší hojení, dezinfikuje a minimalizuje riziko rozvoje infekce. Vašeho parťáka navíc potěší šetrné složení, které v ráně neštípe a nedráždí. SkinPET Super Spray zas působí jako účinná dezinfekce, která brání rozvoji infekce a podporuje rychlé hojení ran.

 

Zdravý chrup

Antiseptický zubní gel SkinPET Stoma pečuje o chrup vašeho mazlíčka, působí antisepticky a eliminuje riziko zánětu dásní. Pomáhá také zastavit krvácení a je vhodný po odstranění zubního kamene. Kyselina hyaluronová eliminuje riziko zjizvení tkáně a urychluje hojení.